Kontakt: Špačková Gabriela, tel.: 359 002 450, e-mail: spackova@thermal.cz
Výroba pokrmů studené kuchyně a: výroba technologicky náročných specialit studené kuchyně, výroba dietních pokrmů. Aranžování bufetů a banketů, vydávání pokrmů. Zpracování a úprava polotovarů.
Zvláštní prémie, příspěvek na spoření na stáří, sick day, stravování v hotelové personální jídelně s příspěvkem zaměstnavatele, možnost ubytování za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost čerpání lázeňských procedur za zvýhodněné zaměstnanecké ceny v hotelu, možnost bezplatného vstupu do Saunia Thermal Resortu s bazénem s vřídelní vodou, výměnné rekreační pobyty za zvýhodněné zaměstnanecké ceny (Čechy, Slovensko, Maďarsko), vzdělávací program (cizí jazyky, zvyšování kvalifikace, rozšiřování znalostí, pracovní podpora), možnost zvýhodněného vstupu na vybrané kulturní, společenské a sportovní akce; možnost parkování v hotelových garážích za zvýhodněné ceny
Směnný provoz: Turnusové služby
Kuchař/kuchařka studené kuchyně
převzato z nabídky úřadů práce | referenční číslo: 27338380770 | aktuálnost: 02.10.2024
THERMAL-F, a.s.
Kuchař/kuchařka studené kuchyně
Upřesňující informace
Mzda: 24 400 - 35 000 Kč / měsíc
Místo pracoviště: I. P. Pavlova 2001/11, Karlovy Vary, 36001
Region: Karlovarský kraj
Obor: Gastronomie, pohostinství, cest. ruch, ubytování
Pracovní poměr: Plný úvazek
Smluvní vztah: Pracovní smlouva
Minimální požadované vzdělání: Vyučení bez maturity
THERMAL-F, a.s.