Minimální vzdělání

Vhodné pro

Typ nabídky

Minimální mzda

rozbalit

Nabídka práce (1 022)

POŽADAVKY: vzdělání základní nebo nižší střední odborné, spolehlivost, manuální zručnost, pečlivost, praxe v oboru výhodou POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou, vhodné i pro absolventy, pracoviště Rousínov a Brno-Líšeň, výroba pekárenských výrobků, výroba chleba, zvýšená fyzická náročnost ZAMĚSTNAVATEL…

Místo výkonu práce: Chrudim - Rubešova 1186 NÁPLŇ PRÁCE: příprava materiálu pro plánovanou výrobu (surovin, etikety, folie, kartony,…) POŽADAVKY: čistý TR, dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, samostatnost, pečlivost, dodržování technologických postupů, odpovědnost za kvalitu výrobků Pracovní…

První kontakt: telefonicky (v pracovní dny od 08:00 - 20:00), e-mailem nebo osobně po domluvě. Nevhodné pro slabozraké a nevidomé. Fyzická zdatnost a zručnost, chuť pracovat. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. Místo výkonu práce: Nádražní 65, 664 17 Tetčice Směnný provoz:…

Místo pracoviště: - Poděbradská 606, Jirny Prvotní kontakt: - tel.: 775 998 990 Směnný provoz: Dvousměnný provoz

Cukráři (kromě šéfcukrářů)

(Chalúpky 239, Moravský Žižkov, 69101)

9.3.2023 - cukrářské práce. Min. vyučen. Jednosměnný provoz. KONTAKT: Šanderová Kateřina, tel.: 776 172 839, e-mail: yasmine.cake@seznam.cz Místo výkonu práce: Moravský Žižkov Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Pracoviště: Zámecká 125, 696 05 Milotice. Nabízíme práci ve stabilní a prosperující společnosti zabývající se výrobou knedlíků, těst a příloh. Požadujeme pečlivost, zodpovědnost, velké pracovní nasazení. Schopnost pracovat v kolektivu. Odměny, stravenky, penzijní připojištění. Kontakt na tel. 736…

Pracovník/nice pekařské výroby, Kontakt: e-mailem.

(Na Ostrově 274/5, Beroun, 26601)

Zaměstnanecké výhody: stravenkový paušál, věrnostní a jiné benefity. Kontakt: e-mailem. Směnný provoz: Noční provoz

Směnný provoz: Jednosměnný provoz

  • Praha
  • 03.07.2024
  • HALAL - MEAT s.r.o.

Operátor/ka v prvovýrobě

(411, Osek nad Bečvou, 75122)

Nástup možný IHNED. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení. Náplň práce: Zpracování sýřeniny na polotovar přes pařící stroj, válce, solení polotovaru, úklid, pomocné práce Požadavky: ochota pracovat, loajalita, zodpovědnost, schopnost dodržování technologických postupů a kvality,…

Řezník - uzenář

(Brodek u Přerova)

Pracovní doba 04,00 hod - 12,30 hod, nebo dle dohody. Náplň práce: bourání hovězího a vepřového masa, hovězí porážka, výroba masných výrobků - uzenin Požadavky: vyučení v oboru - výhoda (není podmínkou) Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pana Jana Zlámala: - zasláním životopisu (CV)…

Obsluha moštárny a sušárny ovoce

(46, Bělotín, 75364)

Pracovní doba: 07,00 - 15,30hod. Náplň práce: výroba moštů a sušení ovoce Zájemci se mohou hlásit u kontaktní osoby - pana Eduarda Kozáka: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: kozak.eduard@seznam.cz; - osobně na adrese místa výkonu práce Místo výkonu práce: Eduard Kozák, Lučice č.p. 46, 753 64 …

*Pekař/ka - pizzař/ka

(Wilsonova 155/10, Přerov, 75002)

Náplń práce: výroba pizzy, tortil a pečiva a jejich expedice; sestavování nabídky balkánských specialit a odpovědnost za prodej; objednávání surovin pro výrobu, skladování a expedice; dodržování hygienických standardů Požadavky: znalost receptúr a přípravy přípravy pizzy, tortil a pečiva; znalost…

*Cukrář/ka - zmrzlinář/ka

(Wilsonova 155/10, Přerov, 75002)

Náplń práce: výroba domácí jadranské zmrzliny a cukrářských výrobků balkánské kuchyně a jejich expedice; sestavování nabídky balkánských specialit a obnova nabízeného sortimentu dle sezónnosti a odpovědnost za prodej; objednávání surovin pro výrobu balkánských specialit, skladování a expedice;…

Pomocní dělníci pekařští

(Běchorská 2012/74, Praha, 19300)

Směnný provoz: Dvousměnný provoz

  • Praha
  • 03.07.2024
  • Pekařství Moravec, s.r.o.

A02 z:19.1.2022 (ZamK) Náplň práce: - ruční výroba zmrzliny. Rozvrh pracovní doby: - pondělí až neděle, v časovém rozmezí mezi 8-20:00 hod. Kontakt: - telefonicky. Směnný provoz: Dvousměnný provoz

Pekaři, cukráři a výrobci cukrovinek (zamk)

(Slezská 1082, Frýdek-Místek, 73801)

A02 z:18/10/2021 (ZamK) Kontakt telefonicky 777 633 002, e-mailem kreci.m@seznam.cz Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit. Požadujeme: - znalost receptur a přípravy specialit balkánské kuchyně …

A02 z:30/8/2021 (ZamK, progr KZ) a:28/4/2022 Směnný provoz: Jednosměnný provoz

Cukráři (zamk, progr KZ)

(510, Čeladná, 73912)

C04 z:8/6/2021 (ZamK, progr KZ) a:18/12/2023 Výroba cukrářských výrobků. Kontakt emailem. Směnný provoz: Pružná pracovní doba

Pekaři, cukráři a výrobci cukrovinek (zamk)

(Slezská 1082, Frýdek-Místek, 73801)

A02 z:7/1/2020 (ZamK) Kontakt telefonicky 777 633 002, e-mailem kreci.m@seznam.cz Pracovní doba neděle až pátek. Náplň práce: - výroby pity, burku, pizzy, tortil, pečiva - výroba cukrářských výrobků a balkánských specialit - expedice výrobků. Požadujeme: - znalost receptur a přípravy specialit…

Pracovník/ce mlékárenské výroby (zamk)

(Staroveská 406, Krmelín, 73924)

A02 z:2/2/2018 (ZamK) a:26/2/2020 Vyžadujeme minimálně 1 roční praxi v potravinářství anebo farmacii. Vyžadujeme pečlivost, zodpovědnost, vztah ke zvířatům. Pro pozici pracovníka mlékárenské výroby je nezbytný zdravotní průkaz. Pracovní doba je nepravidelná, výroba se přizpůsobuje přímo…

Nechte si zasílat nejnovější nabídky práce odpovídající vašemu hledání

Ochrana osobních údajů